ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Титуляр за Лудогорец „изгоря“ за Нордселанд

0
Кайо Видал
Снимка: LAP.bg

Българският шампион Лудогорец ще бъде без един от ключовите си футболисти в решителния мач от група „H“ в Лига на конференциите. Бразилското крило на отбора – Кайо Видал, няма да бъде на разположение за срещата срещу датския Нордселанд. Той получи трети жълт картон по време на победата срещу Спартак Търнава с 2:1 и ще бъде наказан с една среща.

Кайо Видал се превърна в титуляр за „орлите“, след като Кирил Десподов напусна отбора. Предишните му картони в турнира бяха срещу Фенербахче при победа с 2:0 и при тежката загуба с 1:7 именно от Нордселанд.

Ситуацията в отбора се усложнява още повече, тъй като треньорът Георги Дерменджиев няма възможността да разчита и на друг от фланговите си играчи – Рик Джонатан, който не притежава картотека за турнира.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.