50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Лидерът на ЦСКА: Ивайло Стефанов чукна 36 години волейбол

0
Ивайло Стефанов

Играещият помощник-треньор на ЦСКА – Ивайло Стефанов, отбеляза своята 36-а годишнина от началото на активната си кариера. Легендата играе волейбол от 1 април 1987 година. Той е най-възрастният активен волейболист в цял свят.

Световен шампион е за младежи с националния отбор на България от Кайро 1991. Участвал е два пъти на Световно първенства с първия отбор – в Япония (1998) и Аржентина (2002).

Шампион е на България с Левски-Сиконко, на Австрия с Донаукрафт (Виена) и на Турция с Арчелик (Истанбул) и Халкбанк (Анкара). Играл е също в Олимпикус (Телеспа, Бразилия).

Слага край на кариерата си за 3 години през 2006, но се завръща и подписва с ЦСКА 2009-а, като е в отбора и до ден днешен.

На 19 юли универсалният волейболист на ЦСКА ще навърши 50 години. Винаги е бил за пример на всички в отбора и ДЮЩ, където е ръководител.

Ивайло Стефанов

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.