ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Левски задържа бижуто си в атака

0
Левски
Снимка: lap.bg

Ръководството на Левски смята да предложи нов дългосрочен договор на Рикардиньо, за да може да претендира за по-висока трансферна сума, ако реши да го продаде един ден. Оферти към бразилеца не липсват и сега, но „сините“ не са влизали в преговори, тъй като кариоката е един от играчите, които твърдо остават и за другия сезон, и които би трябвало да са част от едно по-успешно бъдеще на клуба.

Рикардиньо вече изглежда адаптиран към обстановката и стила на игра в Левски и от него се очаква да вкарва повече голове занапред. Освен че е тактически дисциплиниран и отговорен на терена, той е спечелил всички в съблекалнята и с човешките си обноски и благ характер.

Според експерти нападателят може да се превърне в една от трансферните находки на Станимир Стоилов, при положение че в следващите месеци разкрие напълно огромния си потенциал. Получи ли се, Рикардиньо със сигурност ще вдигне цената си и след продажбата му „сините“ ще напълнят касата си.

За разлика от Рикардиньо другият бразилски ас в атака Уелтон е възможно да бъде продаден още през лятото. Уелтон е сред конвертируемите играчи на Левски и след като ръководството вече отхвърли няколко оферти за него, може да размисли, тъй като парите, които дават за играча чужди клубове, са повече от добри за родните стандарти, а „сините“ перманентно се нуждаят от свежи средства, за да погасяват огромните си задължения.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.