Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кризата в тима на Георги Миланов се задълбочи с нова загуба

0
Георги Миланов
LAP.bg

Отборът на Георги Миланов – Ал Дафра, загуби с 1:3 от Ал Уахда у дома в среща от двадесетия кръг на първенството на Обединените арабски емирства. Бившият полузащитник на Литекс и Левски започна от първата минута за домакините, но не успя да помогне изобщо.

Португалският халф Адриен Силва, който е бивш играч на Сампдория, откри в полза на Ал Уахда още в седмата минута, а осем по-късно юношата на Спортинг Лисабон Матеуш Перейра вкара втори гол за гостите.

Миланов беше заменен в 61-ата минута, когато тимът му вече падаше с 0:2.

Интригата приключи 12 минути след смяната на левичаря с попадението на голмайстора на Уахда – Жоао Педро. Силите на Дафра стигнаха само за почетен гол, който бе вкаран от Али Еид в добавеното време.

Отборът на Миланов има шест загуби последните си седем мача. Ал Дафра е на последно място в класирането с едва 8 точки. Толкова има и Ал Фуджайра. Разликата с първия тим над чертата на изпадащите е девет пункта, които трябва да бъдат претопени за шест кръга.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.