Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Контузия вади Ван Дайк от строя до края на януари

0
Върджил ван Дайк
Twitter.com

Центрлният защитник на Ливърпул – Върджил ван Дайк, ще пропусне следващите три мача на своя отбор, твърдят медиите в Аглия. Нидерландецът изигра едно полувреме срещу Брентфорд във вторник и бе заменен от Юрген Клоп на почивката.

Оказа се, че вторият капитан на „мърсисайдци“ е получил травма на бедрото, която е накарала немският треньор да го извади от игра. Тепърва ще става ясно колко точно ще отсъстава, но информацията на The Athletic и The Liverpool Echo е, че Ван Дайк ще пропусне поне три седмици футбол.

В събота Ливърпул е домакин на Уулвърхемптън в мач за ФА Къп, а след това „червените“ гостуват на Брайтън и приемат Челси в мачове за първенството.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.