ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ювентус е на 12 точки от Европа след шоу на Влахович

0
Душан Влахович Ювентус
Снимка: БТА

Ювентус победи категорично като гост Салернитана с 3:0 в последния мач от 21-ия кръг в Серия А. „Старата госпожа“ диктуваше изцяло случващото се на терена в Салерно и заслужено си тръгна с три точки, и чиста мрежа.

В герой се превърна нападателят Душан Влахович. Сърбинът вкара първи гол от октомври. Той най-после се отпуши в 26-ата минута от дузпа, а до почивката сънародникът му Филип Костич успокои гостите с втори гол. 

Неприятната новина за Юве е травмата, която Фабио Мирети получи в самия край на първото полувреме. 

През вторите 45 минути Юве отново показа класа. Влахович записа второ попадение на сметката си тази вечер само 120 секунди след подновяването на играта, а до края класиката се запази. 

С победата „бианконерите“ излизат на 10-а позиция с 26 точки, тъй като им беше наложено наказание от 15 пункта. „Граната“ остава на 16-о място с 21 точки в актива си.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.