ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ивайло Петев: Сега всичко зависи от нас

0
Лудогорец
Снимка: lap.bg

Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев бе на седмото небе от щастие след успеха над Левски. Сега „орлите“ държат съдбата в своите ръце, тъй като, ако спечелят последния си двубой в първенството срещу Черно море във Варна, ще станат шампиони за рекорден 12-и път поред.

“Благодаря на феновете, че ни подкрепяха. Ние нямаме лесен мач, важността на трите точки, като че ли ни вкара повече стрес. След като вкарахме гол необяснимо се дръпнахме и получихме гол. С една или две атаки допуснахме попадение, което ни е стара слабост. Радвам се, че проявихме характер все пак“, каза Петев.

„Имахме пропуски в средата на терена, когато изграждаха атаки. Нормално е като допуснеш гол, да изпаднеш в неловко положение, но ние трябва да търсим във всяка една ситуация да сме подготвени. Сега всичко зависи от нас и да изиграем добри 90 минути срещу един боеспособен отбор на Черно море. Ние държим съдбата в ръцете си”, каза Петев.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.