Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Григор Димитров отказа участие в Щутгарт

0
Григор Димитров - Александър Зверев
БТА / BTA

Първата ракета на България при мъжете – Григор Димитров, отказа участие на турнира на трева в Щутгарт. Надпреварата стартира от 12 юни и е от сериите АТП 250. Наградният фонд е 795 730 eвро.

32-годишният тенисист реши да оттегли заявката си, за да си вземе допълнителна почивка, след като достигна до четвъртия кръг на Ролан Гарос. Димитров намекна, че ще промени първоначалната си програма, след като в понеделник вечерта отпадна в Париж от Александър Зверев.

Българинът си гарантира изкачване с три места в световната ранглиста до №26, ще изиграе първия си турнир на трева за сезона в лондонския Куинс, където спечели титлата през 2014 година. Той ще стартира от квалификациите на състезанието с награден фонд от 2,2 милиона евро в британската столица на 17 юни заради късна заявка.

Надпреварата е подготвителна за стартиращия на 3 юли Уимбълдън.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.