ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Деян Галинов от ММА Варна отказа съперник във втория рунд

0
Деян Галинов
Снимки: ММА Варна

Поредна престижна победа на професионалния ринг по ММА спечели Деян Галинов от ММА Варна.

Възпитаникът на Светослав Желев победи Мирослав Милков от Бургас след отказване на Милков след втория рунд в мач от категория до 84 кг на гала вечарта в зала „Христо Ботев“ в София.

RPC Борис Тонев

„Тактиката ни беше съобразена с качествата на съперника и Деян изпълни безупречно указанията ми. Затова и толково бързо приключи срещата. Деян го превъзхождаше в стойка, и успя да пласира тежки и неотразими удари“, заяви за Nostrabet Светослав Желев.

До края на годината Галинов, който е бивш национален състезател и пети на европейско и световно първенство, планира да изиграе още няколко професионални мача по ММА.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.