ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

За историята: Бостън се върна от мъртвите, докара серията с Маями до седми мач

0
Дерик Уайт, Бостън Маями
БТА

Бостън победи като гост Маями със 104:103 с кош със сирената на Дерик Уайт. По този начин „келтите“ изравниха резултата в серията на 3:3, след като изоставаха 0:3. Решителният седми мач ще се играе в понеделник в Бостън.

Джими Бътлър реализира три наказателни удара за 103:102 три секунди преди края, за да даде преднина на Маями. Сетне Маркъс Смарт от Бостън направи опит за тройка, но не успя, ала Уайт беше на позиция, получи топката и реализира победния кош за драматична победа за Селтикс.

Вторият поставен Бостън спечели последните три мача, за да стане едва четвъртият отбор в историята на НБА, който стига до двубой номер 7, след като е загубил първите три мача от серия в плейофите.

Джейсън Тейтъм записа 31 точки, 12 борби и 5 асистенции, а Джейлън Браун добави 26 точки и 10 борби за Селтикс. .

За Маями Джими Бътлър завърши с 24 точки, 11 борби и 8 асистенции. Той отбеляза 15 точки в четвъртата четвърт. Кейлъб Мартин направи „дабъл-дабъл“ – 21 точки и 15 борби. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.