Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Биляна Дудова излиза да направи България горда с шеста европейска титла

0
Биляна Дудова
Кадър: БНТ

Четири българки излизат във втория ден на Евро 2023 по борба в Загреб. Три от представителките ни заповат от квалификациите.

Бронзовата медалистка от Олимпиадата – Евелина Николова, очаква победителката от двубоя между представителките на Швеция и Хърватия в категория до 57 кг.

Биляна Дудова, световна и петкратна европейска шампионка, пък очаква победителката от срещата между представителките на Полша и Италия при 62-килограмовите.

Мими Христова (65) е поставена под номер 1 в схемата и също очаква своята съперничка, която ще бъде определена между състезателки от Турция и Испания.

София Георгиева, която се състезава на 72 килограма – дебютно участие в тази категория, ще спори с французойката Полин Лекарпентие. Лекарпентие еевропейска вицешампионка от 2022-а и първа на средиземноморските игри.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.