Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Багата: Имам план за победа над поляка

0
Благой Иванов
Снимка: UFC

Най-добрият ни състезател по ММА очаква спокойно поредната си важна битка на ринга. Той е уверен в своите възможности и е добре подготвен физически.

Предстои ми битка с много сериозен съперник със солидна визитка. Аз обаче имам план, с който да го победя и смята, че мога да го направя. Това заяви Благой Иванов-Багата преди мача му с поляка Марчин Тибура. Битката на единствения български боец в световния елит на тежката категория в ММА започва в неделя около 9 часа сутринта българско време.

Двубоят е част от галавечерта на най-авторитетната верига в смесените бойни изкуства UFC в Лас Вегас, Невада. Така може да се кажа, че на Багата му предстои домашна битка, тъй като от години живее и тренира там.

Тренирах добре и съм готов за мача. За това помогна, че за разлика от предния път, този път нямам проблеми с контузии. Предизвестието за двубоя с Тибура бе по-кратко от обикновено. Някъде около Коледа го обявиха от UFC, или около 40 дни по-рано. Срокът обичайно е 2-3 месеца. Но каквотеое за мен, същото е и за моя противник, заяви още Благой.

Съперникът ми има доста победи. Добър е както в стойка, така и на земята. Аз обаче съм готов с тактиката и мисля, че тя ще го направи удобен за побеждаване. Със сигурност двубоят е важен и за двама ни за бъдещето в UFC. Тибура е в топ 10 и има какво да губи, допълни Иванов.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.