Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Злато! „Мила родино“ звучи в чест на Ивелина Илиева насред София

0
Ивелина Илиева
Снимки: БФДжудо, LAP.BG

Ивелина Илиева ликува с шампионски златен медал на Европейската открита купа по джудо в София. Най-добрата българска състезателка в този олимпийски спорт зарадва всички, дошли да подкрепят родните бойци в зала „Асикс Арена“.

С бронз пък се окичи Габриела Димитрова от ЦСКА на 52 кг. 

На финала при 57-килограмовите нашето момиче победи с ипон кравата косоварка Флака Лоха. По пътя към първото място представителката на „Шун джудо“ постигна още три заслужени победи.

Ивелина Илиева

Припомняме, че Ивелина се завърна на татамито през 2023 година и спечели бронз на Големия шлем в Баку, а това беше първото нейно състезание за този сезон.

Българката беше наградена от президента на Европейския джудо съюз Ласло Тот и от президента на нашата федерация Румен Стоилов. 

Утре състезанието продължава със схватки в тежките категории. То е рейтингово и дава точки в ранглистата за Олимпийските игри в Париж 2024.

Снимки: БФДжудо, LAP.BG

Ивелина ИлиеваИвелина ИлиеваСнимки: БФДжудо, LAP.BG

Ивелина Илиева

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.