Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Защитник на ЦСКА: Не трябва да говорим за съдиите

0
АНдриан Краев, Енес Махмутович, ЦСКА - Левски
LAP.bg

Защитникът на ЦСКА Енес Махмутович е категоричен, че той и неговите съотборници трябва да се фокусират изцяло върху представянето си на терена и да не говорят за представянето на съдиите. Той смята, че „червените“ са отстъпвали като агресия и в борбата за втора топка през първата част, но са коригирали играта си през второто полувреме.

Ето какво сподели след равенството във Вечното дерби с Левски:

„Трудно е да дам мнение веднага след мача. Първо трябва да анализираме. Винаги искаме да печелим. Имахме достатъчно положения, за да вземем трите точки. Справихме се добре между двете паузи за националните отбори, спечелихме 13 точки. Ние се подготвихме за Левски така, както за всеки друг отбор. Нямаше голяма разлика в сравнение с предходния мач с Локомотив Пловдив“, каза Махмутович.

„Не сме били твърде нервни, но това дерби е по-специален мач и оказва влияние. Трябва да се концентрираме върху играта и да не говорим за съдиите. Трябваше да бъдем по-спокойни в последния пас преди гола, но и не трябваше да допускаме попадение. В такъв случай бихме взели трите точки.

Може би те бяха малко по-агресивни от нас преди почивката. Печелеха вторите топки. Ако печелите вторите топки, за целия отбор става по-лесно. Като цяло се справихме добре през целия мач“, добави още той.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.