ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Йордан Лечков пак наглее: Защо аз да си подавам оставката?

0
Йордан Лечков
Снимка: LAP.bg

Вицепрезидентът на БФС – Йордан Лечков, отново отказа да поеме вина за представянето на националите в поредния неуспешен квалификационен цикъл. Сливналията заяви за „Арена Спорт“ по БНТ, че разхождайки се по улиците, не чува призиви за оставка, каквито вече има на всеки стадион у нас.

Лечков описа ситуацията в българския спорт по любопитен начин. Той заяви, че за футбола държавата е мащеха, а за останалите спортове е майка. Славният някога халф се извини на Илиана Раева, но не и на останалите президенти на федерации, с които сравни БФС. Лечков заяви, че много обича Раева и поднася извинения към нея, но за това, че е „останал неразбран“, а не директно за думите си.

Вицепрезидентът на Централата разкри, че техническият директор Георги Иванов е натоварен със задачата за смяна на селекционера, чието бъдеще ще бъде решено в четвъртък от 12:00 часа на Изпълком.

„Пак от мен научавате новини. Изпълкомът на БФС ще бъде този четвъртък от 12:00 часа. Решението за смяна на националния селекционер ще бъде взето от Изпълкома. Не бих си позволил да коментирам предварително. Със задачата да търси нов селекционер е натоварен Георги Иванов“.

„Много обичам Илиана Раева. Поднасям моите извинения заради това, че съм останал неразбран. Другите спортове се финансират от държавата. За едни държавата е майка, за футбола е мащеха. Ние сме най-голямата и най-независима организация. Не искам да влизам в спор с колегите. Всички спортове получават финансиране от държавите и общините“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.