Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Везенков се сбогува емоционално с Олимпиакос

0
Александър Везенков
Снимка: Twitter

Баскетболната звезда на България Александър Везенков се сбогува с феновете на Олимпиакос. Националът на България ще продължи кариерата си в НБА, след като прие офертата на Сакраменто Кингс.

„След много часове на мислене в последните дни, взех решение да изследвам света на НБА. Без съмнение, това е най-трудният избор, който някога съм правил“, написа Везенков в Инстаграм.

„Да напусна този страхотен клуб след пет години се усеща като да оставя част от сърцето си. В Олимпиакос сбъднах мечтите си, намерих семейство и най-топлия дом, който бих могъл да си представя. Давах всичко, което имах във всеки един момент, в който носех този екип.

В най-тъмните часове останахме заедно, издигнахме се и показахме, че трябва да се гордеем с това, което постигнахме. Защото се борихме докрай. Думите не са достатъчни, за да ви благодаря. Ще нося подкрепата ви и любовта ви, докато започвам тази нова глава.

Докато пътищата ни се пресекат отново, останете силни и поддържайте огъня“, завърши Везенков.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.