Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Везенков напусна контузен при загуба на Олимпиакос

0
Александър Везенков
Снимка: Фейсбук

Отборът на Панатинайкос изравни общия резултат във финалната серия за баскетболната титла в Гърция с Олимпиакос. „Детелините“ спечелиха драматично втория мач с 67:65 (25:13, 8:22, 18:15, 16:15) след победен кош от тройката на Матеуш Понитка в последните секунди.

Вечерта се превърна в още по-кошмарна за „червено-белите“, които освен загубата, трбваше да приемат и контузията на звездата си Александър Везенков. Той нарани задната част на коляното в края на третата четвърт и повече не се завърна в игра.

Везенков престоя 21 минути на паркета в Олимпийския комплекс в Атина, като завърши срещата с 6 точки, 4 борби, 1 открадната топка и 1 чадър при 3/6 стрелба от игра. Заради стомашно заболяване двубоят пропусна Костас Слукас, а Томас Уолкъп, който имаше 14 точки за Олимпиакос през първото полувреме, бе дисквалифициран в началото на третата четъврт заради комбинация между едно неспортменско и едно техническо нарушение.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.