Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Венци съсипа национал на Левски: Безотговорен! Сбърка фатално

0
Венци Стефанов
lap.bg

Босът на Славия Венцеслав Стефанов попиля от критики национала на Левски Филип Кръстев. Халфът допусна грешката при гола на Черна гора, с който България загуби първата си евроквалификация.

Стефанов заяви, че Кръстев е постъпил безотговорно в ситуацията, позволявайки на съперника да му открадне топката пред собственото наказателно поле. Той добави, че грешката му е била фатална, а такова е било и решението му да се върне в Левски.

„Да, чудеса не стават толкова лесно, но може би някои момчета прегоряха. Липсата на опит си каза думата. Прегоряха, допуснаха грешки. Фаталната обаче дойде от Филип Кръстев, не от някой друг. От него стана проблема за гола на Черна гора“, започна Стефанов пред „Блиц“.

„Да, казваш, че Кръстев имал желание. Така е, но това са мачове, в които не може да показваш колко си велик и техничен, още повече пред наказателното ни поле. Начинът, по който подходи и му откраднаха топката, беше безотговорен“, коментира още той.

„За какво да се обаждам на Филип, та той нали ме съди. Да, неприятно е, но да е жив и здрав, да работи. Според мен трябваше да остане в Европа, за да стане футболист. Връщането му в Левски е фатална грешка“, завърши Венци Стефанов.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.