50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Венци дава пресконференции за Левски, а не за Славия

0
Венцеслав Стефанов
Снимка: lap.bg

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде традиционната си пресконференция преди началото на всеки дял от футболния сезон в България. И по традиция – основна тема на пресконференцията не е Славия, а Левски.

За Венци говоренето за Левски е някакъв вид хоби – практикува го навсякъде и по всяко време. По телефона, на стадиона, на пресконференции. И винаги Левски му е по-интересна тема, отколкото Славия, която е по-скоро по задължение.

В днешната си пресконференция, която уж трябваше да е за Славия, Стефанов отдели сериозно време за дискутиране на други теми във футбола и извън него. В това число и за любимия му Левски.

„Уважавам много Станимир (Стоилов), само че ако Левски беше Лудогорец или клуб, който може да си позволи всичко това нещо, окей. Когато си на изкуствено дишане и ако не са феновете, не можеш да продължиш, и дължиш десетки милиони на държавата, аз лично нито бих отишъл в Дубай на подготовка, нито бих задържал еди-кой си“, каза Венци. И продължи:

„Доколкото знам те продадоха най-добрия си футболист, за кои други говорят, нямам представа. Аз си спомням Левски на Гунди, Сашо Костов, Соколето, помня и Левски на Наско, Боби, Гибона. Помня този Левски и свалям шапка на този Левски.

Това, което гледам сега, не е нито Левски, нито ЦСКА. Това е едно подобие на Лудогорец, които събират футболисти от кол и въже. И ги правим национални герои, едва ли не. Дано българите се отърсим от тази чуждопоклонническа зараза, трябва да гледаме в нашето стадо“, коментира Стефанов.

Пресконференциите на Венци за Левски обаче не са от днес: те продължават от години. Преди началото на всеки сезон и на полусезона – Венци събира медиите и започва да им говори не за Славия, а за Левски.

И следващия път ще е по-коректно да се каже на медиите: „Заповядайте на пресконференция на Венцеслав Стефанов по актуални теми, свързани с Левски“.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.