50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

В групата на България: Сърбия с уверен старт към Евро 2024

0
Сърбия
БТА

Националният отбор по футбол на Сърбия стартира уверено участието си в квалификациите за Евро 2024, след като победи Литва с 2:0 като домакин в първи мач от квалификационната група G, в която попада и България.

Още в 16-ата минута домакините поведоха в резултата след гол на Душан Тадич, дошъл след асистенция на Филип Костич.

В началото на второто полувреме в Белград тимът на Сърбия стигна до втори гол, с който си подсигури успеха. Този път Тадич влезе в ролята на асистент, а Душан Влахович се разписа.

До края Сърбия запази аванса си и спечели трите точки, с които излезе на върха в подреждането – с равен брой точки с Черна гора, която победи България с 0:1. Двата тима ще се срещнат на 27 март.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.