ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

UFC се завръща с гръм и трясък

0
Джъстин Гейджи
Снимка: БТА

UFC 291 ще предложи една от най-силните бойни карти за годината в неделя сутрин от 5:00 часа българско време. Шоуто е гарантирано с Джъстин Гейджи и Дъстин Порие в основното събитие. Двамата са сред най-атрактивните страйкъри в организацията и всеки мач от лека категория с тяхно участие е взривоопасен.

Поглавната битка е между Ян Блахович и Алекс Перейра. Това е дебют на бразилеца в лека тежка категория, след като той беше шампион в средна. Полякът също държа пояса, а няма нито един случаен състезател с шампионски статут в UFC. Тестът за Перейра е много голям, защото той е феноменален в стойка, но на земя може да има големи проблеми. Така беше победен и Израел Адесаня, когато се опита да спори с Блахович в неговата категория.

Зрелището UFC 291 можете да наблюдавате пряко по Max Sport 2, а всичко най-интересно от галата следете с нас в Nostrabet.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.