Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Треньорът на Унгария шпионира България

0
Унгария
Снимка: Twitter

Треньорът на Унгария Марко Роси шпионира България преди мача от евроквалификациите между двата отбора на 27 март в Будапеща. Преди това „лъвовете“ приемат Черна гора, а маджарите играят контрола с Естония.

„България има нов национален селекционер. С идването на Младен Кръстаич стратегията и отношението се промениха при тях. В момента играят по-агресивно от преди. Откакто той е начело на отбора, са играли три пъти в система 3-5-2 и един път 3-4-3. Нещо ми подсказва, че България няма да се прибере пред вратата си или най-малкото няма да се брани дълбоко“, каза Роси.

„Дори мога да допусна, че ще опитат да ни подложат на натиск. Трябва да се подготвим за всякакви варианти до началото но мача. Срещу Естония ще имаме възможност за експерименти, но не и срещу България“, допълни Роси.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.