ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Треньорът на Унгария: България не е топ отбор

0
България
Снимка: lap.bg

Националният селекционер на Унгария Марко Роси смята, че неговата селекция не трябва да подценява България при гостуването в София.

Маджарите се нуждаят от една точка, за да гарантират участието си на финалите на Европейското първенство през 2024 година в Германия.

„Въпреки че България не е топ отбор, не трябва да се подценява. В София трябва да сме разумни, тъй като в Литва разбрахме от първа ръка какво се случва, когато не сме напълно концентрирани. Докато не вземем точката, която ни е необходима за класиране, не можем да бъдем спокойни. Най-добре ще е да победим в София и да чакаме мача с Черна гора спокойни“, заяви Роси. 



Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.