Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Треньорът на Черна гора: Кръстаич даде нова енергия на България

0
Младен Кръстаич
LAP.bg

Селекционерът на Черна гора Миодраг Радулович сподели пред родните медии, че той и отборът му заминават за България с мисъл за победа. Той подчерта, че България е футболна страна, а Младен Кръстаич е донесъл нова енергия на отбора.

„Важно е да започнем с победа, добрите резултати подобряват атмосферата в и около националния отбор. България е футболна страна, следим я особено покрай Младен Кръстаич, който донесе нова енергия“, заяви Радулович.

„Той подмлади отбора, българите играят агресивно, искат да наложат темпото и ние трябва да отговорим на това. Промениха и системата на игра.“

„Вижда се, че имат доста добро качество, но съм сигурен, че има с какво да им се противопоставим в Разград“, каза още той.

Срещата между България и Черна гора е в петък от 19:00 часа на „Хювефарма Арена“ в Разград.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.