Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Тервел Пулев: Сега е ред на Кубрат да се изяви на ринга

0
Тервел Пулев
Снимка: LAP.bg

Боксьорът Тервел Пулев се завърна у дома след победата над Джоел Ходжгрийн. По-малкият от братята професионални бойци отказа след три рунда американеца в Коста Меса (Калифорния).

Тево беше убедителен, но си тръгна с неприятна контузия за България – счупено ребро.

Тервел Пулев

„Добре беше пътуването. Всичко е наред и не съм усетил нещо да ме боли. Имам остатък от травмата, но вече не е проблем. Въпросът беше мачът да мине и да го вземем. Имахме възможност да обмислим и да изкоментираме цялата ситуация – как е минало в абсолютно всички аспекти. Доволни сме. Разбира се, винаги може и повече, но добре се получи.“, Тервел заяви на Летище София.

Кубрат Тервел Пулев

По изказването му можем да очакваме скоро брат му Кубрат обратно между въжетата.

„Няма да тренирам около месец. Толкова ми казаха, че е възстановяването. Всичко обаче е супер субективно, така че зависи. Не правя планове за следващ мач, Кубрат повече набляга на тази тема. Негов ред е да се изяви, да влезе в ринга. Аз първо ще си почина и тогава. Важно е да съм активен, да играя и да се изкачвам в ранглистата“, сподели още Тервел Пулев.

Кубрат Пулев

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.