ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Теодора Кирилова: В преговори сме за голяма битка

0
Теодора Кирилова
Снимка: Pro Fight

Професионалната българска състезателка по кикбокса – Теодора Кирилова, очаква големи новини за следващите ангажименти на ринга. Серия от победи я пратиха в полезрението на международни мениджъри.

На 3 юни във Варна Кирилова ще се бие с Елена Гогин (Испания) на шоуто Pro Fight. При победа се очаква да получи покана на международна сцена.

„След последните няколко мача с нас се свързаха няколко международни мениджъри. Начина по който победих Фунда Алкайс, Синди Силвестре и Мелиса Мендес им е направил силно впечатление“, Теодора Кирилова сподели за Спортната джунгла.

Теодора Кирилова

„В процес на проговори сме и се надявам на големи новини. За да те викнат навън на високо ниво, освен мениджърите е нужно да покажеш качества, постоянство и израстване в играта. Надявам се скоро да избухна с информация.“

Теодора е получавала и в миналото предложения за бой в чужбина.

„Условията бяха леко казано смешни на фона на това , което искат опонентките ми на мач с мен в България“, допълва шампионката.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.