ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Теодор Христов се изправя срещу легенда на празничното GLORY

0
Теодор Христов
Източник: Glory.com

Варненският боец Теодор Христов си уреди най-големия мач в кариерата до момента. Един от обичаните български кикбоксьори ще премери сили с живата легенда Муртел Грьонхарт на голямата гала на 23 декември в Ротердам. Така се потвърди новината на Nostrabet, че Теодор отново ще се бие в най-силната кикбокс верига в света.

По традиция GLORY организира празнична галавечер, като миналата година отново се би българин. Тогава Стоян Копривленски беше брутално ощетен в сблъсъка с японеца Кайто Оно, което до ден днешен си остава една от най-дискусионните загуби в света на бойните спортове. Христов ще излезе на ринга на шоу редом до големи звезди. До момента е ясна основната среща – Еди Семелеер ще защитава пояса си срещу сензацията Анвар Улед-Чаиб. На GLORY 90 ще се бие и познатият на родната публика сърбин Никола Филипович, който до скоро беше част от SENSHI и лагерите на KWU лигата.

постер

Самият Грьонхарт, известен като Хищника, е бивш шампион на GLORY. Той е сред най-разпознаваемите състезатели в Нидерландия. Роден е в Амстердам и е от суринамско потекло, подобно на Тижани Безтати. Ветеранът е вече 20 години на професионалния ринг и местните медии започнаха да повдигат въпроса за скорошно отказване. Теодор Христов ще има за съперник изключителен боец, който е видял всичко в спорта. Хищника е със 70 победи (40 нокаута) и 23 загуби между въжетата.

Теодор наскоро дебютира успешно на GLORY в Бургас. Край морето нашият боец победи с единодушно решение Едуард Гафенчу и впечатли мачмейкърите на нидерландската организация. Съвсем заслужено ще има нова възможност да се докаже, а при успех ще се изкачи ударно в ранглистата на веригата в полусредна категория.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.