ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Първият треньор на Теодор Христов: Очаквам да се бие във втори мач в GLORY

0
Теодор Христов
Снимка: Фейсбук, Красимир Кирилов

Варненският боец Теодор Христов е пред сключване на договор за втори мач в световноизвестната и най-голяма професионална организация по К1 в света GLORY.

Това съобщи за Nostrabet главният треньор на „Боил“ и първи наставник на Христов – Красимир Кирилов.

Христов имаше контракт само за една среща и в нея победи румънец в „Бургас Арена“, след като веригата за първи път организира мачове в България.

Теодор надделя в боя си до 77 кг след перфектна тактика в трите рунда срещу своя съперник, като веднъж го изпрати и в нокдаун.

Красимир Кирилов

Указания на нашето момче отстрани даваше неговият настоящ наставник Делян Славов.

„Теодор бе прецизен във всяко едно отношение и вдигна публиката на крака. Получи се страхотна еуфория. Много се радвам за него, тъй като румънецът бе рутиниран и силен физически“, заяви Кирилов.

„Бяхме казали на Теодор да се движи повече, гардът му да бъде горе, да му пресича атаките и да завършва последен. Всичко стана така, както го планирахме. Теодор е бърз, рязък и сърцат боец“, добави треньорът.

Според Кирилов мениджърите са харесали изявите на Теодор Христов и е въпрос на време той да подпише нов контракт за боеве в престижната верига.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.