ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Стилиян Петров трогна целия стадион със словото си

0
Стилиян Петров Мач на надеждата
Снимка: LAP.bg

Стилиян Петров отправи силно послание след края на организирания от него благотворителен „Мач на надеждата“. Стенли вдъхна надежда на всички боледуващи от коварната болест.

„Тук сме да дадем надежда на всички, които се борят с тази коварна болест. Така както вие подкрепихте мен и моето семейство за да мога отново да играя футбол пред българска публика“, обяви Стилиян Петров.

Благодаря на всички, които уважиха тази кауза. Благодаря за подкрепата, благодаря за любовта. Днес показахте, защо съм горд, че съм Българин. Можем само да се гордеем“, сподели той с микрофон в ръка, докато „Васил Левски“ беше станал на крака да го аплодира.

Ето какво сподели Петров в студиото на „БТВ“ след края на благотворителния мач:

„11 години по-късно, не знаех дали ще играя отново, дали ще мога да си кажа сбогом с българска публика, но днес бях част от един футболен празник и една кауза. Всички чужденци, които бяха днес, са очаровани от България, публиката и начинът, по който ние гледаме на нещата. Всички тези големи звезди ще промотират България с хубави неща.“

„Благодаря, България, че днес показахте, че обичате и сте единни. Мога да кажа едно благодаря на всички вас на терена и на тези пред екраните. Когато сме заедно, може да постигнем много. Благодаря ви много“, заяви Стенли.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.