ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Стилиян Петров събра куп звезди и вдъхна надежда с шоу мач

0
Стилиян Петров Мач на надеждата
Снимка: LAP.bg

Благотворителният „Мач на надеждата“ предложи голямо шоу на Националния стадион „Васил Левски“. Легендата Стилиян Петров обедини футболни величия от България и ралични краища на света, завършили 3:3 във вълнуващ спектакъл. Те дадоха всичко от себе си и дори тези от не чак толкова близкото минало показаха, че класата е вечна.

Събитето беше в подкрепа на хората, борещи се с онкологични заболявания. Надеждите ни са, че събраните средства от днешния празник ще помогнат максимално на всички, които се борят с коварната болест.

Димитър Бербатов и Мартин Петров Мач на надеждата

За селекцията от български легенди отбелязаха Димитър Бербатов, Георги Пеев и Мартин Петров. Гостите от „отбора на света“ се поздравиха след три чудесни гола на Робер Пирес, Хенрик Ларсон и Джо Коул.

В петата минута целият стадион стана на крака и аплодира Петър Хубчев, който също води най-важната битка в живота си, подобно на Стилиян, който преди десет години прекрати професионалната си кариера, а след това беше излекуван и всички си отдъхнахме.

В 81-ата минута пък Стилиян беше заменен от Илиан Илиев, а веднага след това чухме вечният хит „You will never walk alone“. Това беше и големият бенефис на Стилиян Петров с футбола, като той беше поздравен от останалите и не успя да сдържи сълзите си.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.