ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спортингуин смята, че Барселона ще „ближе рани“ срещу Бетис

0
Барселона - Жирона
Снимка: БТА / BTA
Най-интересният мач от кръга в испанската Ла Лига определено е неделният двубой Бетис – Барселона. „Лос вердибланкос“ приемат шампиона от 19:30 часа на „Бенито Вийямарин“, а срещата ще се излъчва по Макс Спорт 4.

В душите на каталунците още е прясна тежката загуба от Реал Мадрид във финала за Суперкупата на Испания. Sportingwin вижда жаждата за реванш у Шави и неговите възпитаници и им дава коефициент 1.84 за победа. Успех за домакините от Андалусия пък стига до 4.10. Ставката за равенство е точно 4. Ако нямате спортингуин регистрация, може да си направите изключително бързо и да заложите на тази атрактивна среща.

В последната среща между двата тима Барса разгроми своя съперник в зелено и бяло с 5:0, а в предпоследната с 4:0. В момента обаче „лос кулес“ са доста далеч от тази си форма и поне на първо четене срещата предвещава да е с доста по-съревнователен характер.

Бетис все още няма загуба у дома – 6 победи и 4 равенства. Тимът на Мануел Пелегрини все още се намира близо до еврозоната, а точковата разлика с Барса е 10 пункта. 

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.