4.6/5
Оценено от експертите на Nostrabet
Как оценяваме?

Sportingwin Регистрация

18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Кристиян Кюлюнков
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на...

Последна актуализация
29.01.2024
Въвлечени Експерти
5 експерти
Часове на тестване
10 часа
Свързани материали27 страници
Ad disclosure
Nostrabet залага на качество, професионализъм и отдаденост към потребителите си във всички направления, по които работи. Цялостният продукт, който включва експертни ревюта, прогнози и полезни разработки за залагания, съществува благодарение на бизнес модела, по който работим. Ние използваме Affiliate линкове (които са безплатни за Вас), за да Ви насочим към сайтовете на онлайн букмейкъри. В замяна на това, ние може да получим комисиона, която несъмнено ще инвестираме в подобряването на нашия продукт. Повече информация за бизнес модела ни може да откриете в страницата за Оповестяване на реклама на нашия сайт.
Съдържание
СъдържаниеTOP

Sportingwin е един от новите лицензирани сайтове за залози в България. Платформата се характеризира с богат раздел за спортни залози преди мач и на живо, електронни спортове и полезни функционалности. За да има достъп всеки един играч до тях, ще трябва първо да мине през процедурата по Sportingwin регистрация на нов акаунт. За нея ще ви разкажем подробно в настоящото ревю.


Бърза регистрация в Sportingwin стъпка по стъпка

Регистрация в Спортингуин само с няколко стъпки може да направите по следния начин:


Видео ревю за Sportingwin Регистрация

В следващото видео за Sportingwin регистрация от България ще откриете информация за:

 • 0:00 – Въведение
 • 0:57 – Регистрация през линка на Nostrabet
 • 3:03 – Как да направим верификация?
 • 3:24 – Мобилна регистрация/li>

Цялото видео за регистрация в Sportingwin може да гледате и директно в YouTube. Там ще имате възможност и да се абонирате за нашия канал.


Спортингуин Регистрация – Каква информация е нужна?

По време на пълната регистрация в Sportingwin ще бъде нужно да въведете лични данни и информация за профила. В следващите редове ще видим по-подробна информация за всички полета, нуждаещи се от попълване:

Стъпка 1

В първата стъпка след стартиране на процедурата по Спортингуин регистрация в България се изисква въвеждането на следните данни:

   
 • Email – попълвате имейл адрес за регистрация;
 • Парола – избирате силна парола, която трябва да потвърдите с повторно въвеждане. Изисква се паролата да съдържа минимум 8 символа, от които минимум по една главна буква и една цифра;
 • Валута на сметката – може да селектирате BGN или EUR;
 • Promo code – тук попълвате бонус код за Спортингуин, в случай че разполагате с валиден такъв.
sportingwin регистрация

Стъпка 2

След като сте готови с информацията в първата стъпка, ще може да продължите към следващата и да въведете нужните данни там. Ето какви полета са налични за попълване:

 • Собствено има и Фамилия – в първите 2 полета въвеждате своите имена;
 • Потребителско име – тук избирате потребителско име за своя акаунт;
 • ЕГН – въвеждате уникалното си ЕГН, което ще трябва да потвърдите с още едно въвеждане;
 • Пол – избирате своя пол;
 • Дата на раждане – попълвате датата си на раждане;
 • Държава – автоматично ще бъде селектирана България;
 • Град – попълвате населеното място, в което живеете;
 • Адрес – въвеждате улицата и номера, на който живеете;
 • Пощ. код – тук е нужно да попълните пощенския код на вашето населено място, но полето не е сред задължителните;
 • Мобилен телефон – въвеждате своя телефонен номер;
 • Правила и условия – избирате тикчето, че сте съгласни с изискванията на сайта, след като им обърнете внимание.

Когато сте готови, остава да изберете бутон “Изпращане” и вашата информация ще бъде изпратена до букмейкъра. По този начин акаунтът ви ще бъде създаден и вече ще може да осъществите достъп до него.


Как да преминем през процеса по Sportingwin верификация?

За да минете през процеса по верификация на сметка в Sporting Win, ще трябва да предоставите копие от личен документ на оператора. За целта изпълнете тези стъпки:

sportingwin верификация на потребителски профил
 1. Влезте в своя профил като използвате данните си за sportingwin логин;
 2. Отворете менюто на личния си акаунт и изберете раздел “Документи”;
 3. Ще видите информация за документите, от които може да избирате, за да завършите верификацията;
 4. Избирате документа за верификация на акаунталична карта, банкова бележка или друг документ, след което избирате файл, с който го удостоверявате.
 5. Файлът може да е снимка на документа, която сте направили по-рано. Накрая избирате потвърждение на документите.

Изпратената от вас информация ще бъде достъпна за служителите на Спортингуин, които отговарят за верификацията. Когато те прегледат данните от документа и ги сверят с тези в личния ви профил, ако всичко е наред, ще получите уведомление, че сте преминали успешно верификацията. Обикновено, това отнема до 48 часа. Без верификацията обаче, няма да може да теглите евентуалните си печалби от сметката.


Активация на Sportingwin профил

След като успешно завършите своята Sportingwin регистрация, ще получите имейл с потвърждение на акаунта. Там ще откриете линк към сайта, който може да изберете, за да потвърдите имейла си. Въпреки това, профилът ви ще бъде активен след регистрацията.


Основни правила и условия

Всеки един сайт за онлайн залози предоставя на играчите си правила и условия, като Sportingwin България не е изключение. Компанията има дълъг списък с условия, с които се съгласявате по време на регистрацията. По този начин се осигуряват решенията на всички спорове и несъответствия, ако възникнат такива в рамките на играта ви в сайта. Ето и кои са най-важните изисквания, с които трябва да се съобразите при откриване на сметка в Sportingwin:

 • Нужно е да имате навършени 18 години;
 • Не се позволява притежанието на повече от един акаунт от един и същ човек;
 • Организаторът си запазва всички права да блокира сметката, ако установи, че сте предоставили фалшиви данни;
 • Всички опити за измама в сайта и възползване от грешки при поставянето на залозите могат да означават блокирана сметка;
 • Спортингуин запазва права да наложи санкции върху потребителски акаунт при установяване на неправомерни действия.

Как да избегнем лимит на акаунта?

За да избегнете ограничен акаунт в сайта на Sportingwin Bulgaria, ще трябва да спазвате правилата и условията на сайта. Това е един от въпросите, които вълнуват повечето залагащи, понеже има сайтовете за залози, които блокират сметките на играчите си.

Смеем да твърдим, че Sportingwin няма практиката да ограничава успешните си потребители. Иначе, ако се опитате да мамите при залаганията и игрите, шансът да се сдобиете с лимитиран акаунт е много голям. Затова, придържайте се към отговорните залози и не се старайте да измамите системата, а играйте честно.


Какво предлага Sportingwin след регистрация?

Новите потребителите на Sportingwin ще могат да се възползват най-вече от богато разнообразие на спортни залози. Платформата предоставя над 30 спорта и различни шампионати към всеки един от цял свят. Наред с това, потребителите ще могат да се насладят на разнообразие от пазари, с които да поставят своите прогнози.

sportingwin начална страница

Друг важен елемент от Спортинг уин е секцията за залози на живо на спортни събития. Тя включва опции за общ преглед на мачовете, изглед на едно събитие или няколко такива с Multi View. Освен това, потребителите имат шанса да прегледат календар с предстоящите събития, както и резултати за предишни мачове.

При live залозите Sportingwin предоставя интерактивни графики за следене на мачовете на живо, към която има и подробна статистика. Пазарите, които се предлагат с Cash-out също са обозначени, а играчите могат да добавят и някои събития като любими.

Нека не забравяме и отделната секция за залози на електронни спортове. В него феновете на компютърните игри ще могат да открият всички събития, които са на разположение за прогнози преди мач и на живо.


Стартов бонус при регистрация в Sportingwin

Новите потребители на Sportingwin ще могат да се възползват от стартов бонус след регистрация. Актуалният Sportingwin бонус за български играчи е 100% до 100 лева за първи депозит и 50% до 250 лева бонус при втори депозит. Това прави обща сума от 350 лева като начална оферта от Sportingwin. Условията и правилата на офертата са приемливи и смятаме, че не са тежки за изпълнение.

Към момента недостатък на бранда е, че не предлага множество промоции за регистрирани играчи, по което отстъпва на доста свои конкуренти.

Бонус
Мин. Депозит
Врътки
Мин. Коеф.
350 лв.
10 лв.
5x
1.60
Вземи своята оферта
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Защо да изберем Sportingwin България? 6 причини

Спортингуин стартира обещаващо на родната хазартна сцена и все повече любители на онлайн залозите ще му обърнат внимание. В следващите редове ще ви представим 6 причини, поради които си струва да си направите регистрация в sportingwin:

 • #1 Платформата предлага богат спортен раздел с множество събития и пазари за залог
 • #2 Разделът за залози на живо е доста богат откъм събития и предлага удобни функционалности за играчите
 • #3 Приемат се разплащания по различни начини, като минималният депозит започва от 10 лева
 • #4 Играчите разполагат с отделна секция за е-спортове, в която са събрани всички eSports събития от най-популярните игри
 • #5 Предлага се солиден начален бонус с удобни правила за усвояване на промоционалната оферта
 • #6 Sportingwin притежава валиден лиценз за организиране на хазартна дейност в България

Как да се регистрираме през Sportingwin mobile?

Sportingwin app също предлага възможност за регистрация на нова сметка. Въпреки че липсва индивидуално мобилно приложение за услугите на компанията, все пак е налична Sportingwin мобилна версия, която работи добре както на Android, така и на iOS устройства.

sportingwin регистрация през телефон

За да се регистрирате през телефона си в Спортингуин, преминете следните стъпки:

 1. Изберете бутон “Register”, за да заредите страницата с полетата за попълване.
 2. Въведете нужната информация за вашия профил, както и личните ви данни.
 3. Съгласете се с условията на сайта.
 4. Изпратете формуляра за създаване на Sportingwin регистрация през телефон.

Имайте предвид, че една регистрация в системата на Спортингуин е напълно достатъчна, за да получите достъп до платформата от всякакви устройства. Това означава, че ако вече имате профил, създаден през десктоп сайта, спокойно може да използвате данните си за логин, за да влезете в своята сметка.

Спортингвин регистрация


FAQ

Как да направя регистрация в Sportingwin?

Създаването на сметка в Спортингуин става чрез попълване на необходимата информация за профила и личните данни след стартиране на процедурата по регистрация.

Как да верифицирам акаунта си в Спортингуин?

За успешна верификация на профил в Sportingwin.com ще трябва да предоставите копие от личен документ на букмейкъра.

Мога ли да се регистрирам през Sportingwin mobile?

Да, регистрация в Sportingwin България може да си направите и през мобилно устройства като нужните данни за попълване са същите.

Колко време отнема Sportingwin регистрацията?

Създаването на сметка в сайта на Спортингуин ще ви отнеме около 2 минути, но това зависи от скоростта на въвеждане на информацията.

Какво да правя при забравена парола за вход?

Ако забравите паролата си за вход в Sportingwin акаунт, ще можете да възстановите достъп след заявка за нова парола, която ще ви бъде изпратена по имейл адрес.


Заключение

Откриването на сметка в сайта на Sportingwin България няма да ви затрудни, особено ако вече сте правили регистрация в букмейкър. Най-важното е да попълвате достоверни данни и правилна информация, за да нямате проблеми с верификацията след това. Иначе, спазвайки правилата на букмейкъра, няма да срещнете никакви затруднения и проблеми с използването на платформата.

Създай акаунт в Sportingwin

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последно обновяване:
Автор
Кристиян Кюлюнков
Кристиян КюлюнковКристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Остави отзив
Попитай Експерт
Вашият рейтинг: 1/5
Добави Отзив

Няма мнения, бъдете първия коментирал!