ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Sportingwin предвижда триумф за Грузия над Люксембург

0
bulgaria georgia
Снимка: lap.bg

Грузия се изправя срещу Люксембург в квалификационен мач преди Европейското първенство през идното лято. Срещата между двете селекции е на 21 март, четвъртък, от 19:00 часа. Двубоят ще е в грузинската столица Тбилиси.

Sportingwin вижда грузинците като фаворит в сблъсъка. Коефициентът за Хвича Кварацхелия и компания е 1.79. Този за победа на „Великото херцогство“ пък е цели 4.80. Равенство и евентуални продължения се котира на 3.25. Може да направите своята спортинг уин регистрация, след която да заложите на този евроквалификационен мач.

Страната отвъд Черно море има на какво да се надява и заслужено е фаворит. Грузинците развиват страхотно поколение около голямата си звезда Кварацхелия и от това си изпати и България преди около две години. Люксембург пък бе една от приятните изненади в квалификациите и само слабата форма в последните срещи им препречи пътя към директно класиране на Евро 2024.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.