ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Spotingwin дава преимущество на Реал за Суперкупата

0
Алавес - Реал Мадрид
Реал Мадрид (Снимка: БТА)

Мадридските Реал и Атлетико се изправят в Рияд в полуфинал за Суперкупата на Испания. Срещата в столицата на Саудитска Арабия е в сряда, 10 януари, от 21:00 часа.

Двата тима винаги гарантират дерби в пълния смисъл на думата – напрежение, голове, положения, атмосфера на трибуните. Букмейкърът Спортингуин дава 2.08 коефициент за „белите“ за победа. Ставката за „рохибланкос“ е цели 3.71. Равенството пък е оценено на 3.69. Направете своята спортингуин регистрация и заложете на вероятно най-интересния мач в сряда вечер!

По същото време Барселона и Осасуна се изправят в другия полуфинал, отново в столицата Рияд. За каталунците тази надпревара представлява шанс за трофей, след като тимът не се представя особено убедително в шампионата, за разлика от Реал и своя регионален съперник Жирона.

*Ставките се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.