Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Sportingwin: Арсенал ще вземе гостуването в Андалусия

0
Арсенал
БТА

Севиля посреща Арсенал в мач от третия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Двубоят на „Рамон Санчес Писхуан“ е във вторник вечер от 22:00 часа.

Тимовете са съседи в класирането, но това не пречи ставките да насочат баланса на силите. Букмейкърът Sportingwin предрича успех на гостите от Лондон на 1.81. Бетинг брандът оценява успех на „лос рохибланкос“ на доста повече – 4.50, а се котира на 3.88. Може да направите своята спортингуин регистрация и да заложите на този наглед равностоен двубой в Турнира на богатите.

Севиля е с две точки от два хикса от началото на кампанията в ШЛ, а английския вицешампион има победа и загуба и е с три пункта.

*Коефициентите се променят!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.