Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Спортинг Уин разчита, че Барселона ще вземе и реванша с ПСЖ

0
Барселона
Пари Сен Жермен - Барселона, футболистите на каталунците празнуват (Снимка: БТА)

Барселона приема на „Монтжуик“ Пари Сен Жермен в мач-реванш от четвъртфиналната фаза на Шампионска лига. Първият двубой в Париж завърши 3:2 в полза на каталунците. Преднината на испанския тим можеше да е и по-голяма теоретически, ако още важеше правилото за голове на чужд терен.

Все пак предстои много отворен реванш с голям брой неизвестни. Букмейкърът SportingWin смята, че Барса отново ще ликува и дава коефициент 2.24. Ставката за гостите от Франция е 2.96. Равният резултат пък се оценява на атрактивното 3.89. Може да направите сега своята спортингуин регистрация и да заложите на един от най-зрелищните 1/4-финали в Турнира на богатите.

Мачовете между тези два отбора винаги са носили красива игра и много емоции. В тазгодишните сблъсъци няма изключение и само съдбата знае какво ще видим на каталунска земя след петте гола във Франция.

*Коефициентите се променят!


С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Sportingwin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.