ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Шефът на Ла Лига очаква оставка от президента на Барса

0
Жоан Лапорта
Снимка: Twitter

Шефът на Ла Лига Хавиер Тебас заяви, че президентът на Барселона Жоан Лапорта трябва да подаде оставка, ако не даде разумно обяснение за корупционния скандал около каталунците.

Както е известно, в публичното пространство излязоха информации, че „лос кулес“ са плащали на бившия президент на Съдийския комитет в Испания.

„Засега те само изразиха дълбока загриженост и обявиха, че са започнали вътрешно разследване, но нищо повече. Не последва ясно обяснение, а само съобщение, от което можеше да се разбере, че всички клубове правят така“, каза Тебас.

„Ако Лапорта не представи разумно обяснение, той трябва да подаде оставка. Ще трябва да я даде, може би там е извършено престъпление“, добави още президентът на Ла Лига.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.