Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Шанс за Жирона: Реал и Барса ще се мъчат много уикенда

0
Барселона - Жирона
Снимка: БТА / BTA

Хитът на сезона Жирона има удачна възможност да се завърне в голямата игра. Реал Мадрид и Барселона имат тежки гостувания в 27-ия кръг на испанската Ла Лига. В следващите редове ще разберете какво можете да очаквате идния уикенд от първенството на адреналина и страстта.

Миналата седмица трите ни прогнози в мачовете на фокус бяха право в целта – Жирона победи Райо Валекано с 3:0 и си върна самочувствието. Реал се добра до късен успех с 1:0 над Севиля, а Барса разби Хетафе с 4:0. Време е за новото издание на вашия ежеседмичен гид в света на испанския футбол на Nostrabet.com.

Валенсия
Валенсия (Снимка: БТА)

Валенсия – Реал Мадрид

“Прилепите” се представят с променлив успех през сезона и заслужено са на девето място в класирането. Все пак все още имат шанс за класиране в турнира Лига на конференциите и ще гонят всяка точка до края. Старши треньорът Рубен Бараха може да разчита на всички футболисти, защото няма контузени или наказани.

Валенсия ще посрещне “лос бланкос” с най-доброто. Единствените въпросителни са свързани с халфовата линия, където конкуренцията е най-голяма. При Реал ситуацията е на другия полюс. Карло Анчелоти най-вероятно няма да рискува с Джуд Белингам, който е почти напълно готов да се завърне на терена.

Хоселу също е под въпрос, а Антонио Рюдигер се възстанови и това ще облекчи голяма част от проблемите в защита. На Реал предстои много важен мач от Шампионска лига в сряда срещу РБ Лайпциг. Няма как той да не е на фокус и играчите да имат едно наум. 

Очакванията са за много трудно гостуване във Валенсия. Мнозина ще се хвърлят на коефициента 1.70 за победа на Реал в Palms bet, но този знак е много коварен. Ставката за равенство е 3.90. Определено си заслужава да се пробва. На 5.50 пък е оценен шансът за победа на Валенсия. Като твърд знак може да се търси азиатски хендикап +1,5 за Валенсия на 1.40 или домакините да не загубят с повече от един гол.

Барселона - Жирона
Барселона - Жирона (Снимка: БТА)

Майорка – Жирона

Настроението в лагера на домакините е приповдигнато след героичното представяне на “Сан Себастиан” във вторник. Майорка се класира за финала на Купата на краля и едва ли някой в отбора в момента мисли за първенството. Би било напълно закономерно старши треньорът Хавиер Агире да извърши ротации, като оставените на пейката през седмицата Серхи Дардер и Ведат Мурики сега следва да започнат от първата минута.

Давид Лопес е на линия отново за Жирона, а Дейли Блинд също се възстанови от контузия и по всяка вероятност ще се завърне на терена. Вероятно обаче няма да бъде още от първия съдийски сигнал. Каталунците трябва да се възползват от все още не стихналите празненства у съперника след историческото класиране за финал. Майорка не разполага с футболисти да изнесе два поредни силни мача в рамките на няколко дни.

Ставката на Palms bet за победа на Жирона е 2.30 и това е нашата прогноза. Букмейкърите подценяват каталунците за поредна седмица и отново ще съжалят. Равенството и успех за Майорка са съответно 3.35 и 3.25.

Барселона
Барселона (Снимка: БТА)

Атлетик Билбао – Барселона

Баските са другият финалист за Купата на краля след много силно представяне в четвъртък вечер срещу Атлетико Мадрид. Билбао бе окрилен от братята Неко и Иняки Уилямс, които обаче хвърлиха много сили, а съставът има само два дни да почине преди тежкия мач с Барса. На “Сан Мамес” са готови за нов рецитал от своите любимци, но този път шоу едва ли ще има.

Наказани са Неко Уилямс и Дани Вивиан, като се очаква техни заместници да бъдат Алекс Беренгиер и Йерай. В другия лагер Шави ще има трудно решение, след като Жоао Феликс и Рафиня се завърнаха с гръм и трясък след травмите, а пък 16-годишният Ламин Ямал също очаква място сред стартовите 11. Младокът почива при погрома над Хетафе.

Предвид очакванията за много тежък и нервен сблъсък рисковата прогноза тук е равенство, което в Palms bet е 3.55. Шансовете на домакините и гостите са оценени на 2.90 и 2.40. Най-логично е да има под 2.5 гола в мача на 2.05.

Комбо трио: Валенсия +1.50 х победа за Жирона x под 3.5 гола на Билбао – Барселона = общ коефициент 4.80 в Palms bet!

Програма за мачовете от 27-ия кръг в Ла Лига:

Петък, 1 март:

22:00| Селта Виго – Алмерия

Събота, 2 март:

15:00| Севиля – Реал Сосиедад

17:15| Райо Валекано – Кадис

19:30| Хетафе – Лас Палмас

22:00| Валенсия – Реал Мадрид

Неделя, 3 март:

15:00| Виляреал – Гранада

17:15| Атлетико Мадрид – Бетис

19:30| Майорка – Жирона

22:00| Атлетик Билбао – Барселона

Понеделник, 4 март:

22:00| Осасуна – Алавес

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.