ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Шампионът Милан на колене: 0:4 от Лацио ВИДЕО

0
Лацио-Милан

Шампионът Милан понесе тежко поражение като гост на Лацио в мач от 19-ия кръг на Серия А. Срещата на „Олимпико“ завърши с победа с 4:0 за римските „орли“, които застигнаха „росонерите“ в класирането. Отборът на Стефано Пиоли заема третото място с 38, докато Лацио е с 37. Лидерът Наполи има цели 50 точки.

Двубоят започна перфектно за домакините, които излязоха напред в резултата още в 4-ата минута. Матия Дзакани проби отляво и пусна към Сергей Милинкович-Савич, който с удар по земя прониза Татарушану. В края на първото полувреме Лацио почти предреши изхода на двубоя – Марушич стреля, топката се удари в гредата и отиде право на крака на Дзакани, който без проблем реализира за 2:0.

В рамките на 10 минути през второто полувреме „орлите“ нанесоха своя тежък удар. Първо в 65-ата минута Калулу извърши нарушение в наказателното поле и съдията отсъди дузпа, която Алберто реализира за 3:0. След него дойде ред и на Фелипе Андерсон, който получи отличен пас от Алберто и без проблем оформи крайното 4:0.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.