Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Шампионска лига разсея Милан за нова грешка в Серия А

0
Болоня - Милан
БТА

Италианският шампион Милан очевидно е изцяло на вълна „Шампионска лига“, след като разочарова при гостуването си на Болоня, завършвайки наравно 1:1 в мач от 30-ия кръг на Серия А.

„Росонерите“ се борят за класиране на полуфиналите в Шампионска лига, като спечелиха първия си мач срещу Наполи с 1:0 като домакин, а след три дни им предстои реванш в Неапол.

Това обаче се отразява на представянето на отбора в Серия А, като Стефано Пиоли съхрани част от титулярите си за предстоящия решаващ четвъртфинал.

Болоня пък стартира прекрасно с гол още в 33-ата секунда, дело на Никола Сансоне. Отговорът на Милан дойде в 40-ата минута, когато Томазо Побега изравни.

Втората част обаче не предложи голове, което доведе до второ поредно равенство на „росонерите“ в Серия А след това срещу Емполи в предходния кръг. Милан е четвърти в класирането с 53 точки – с две пред петия Интер, който е с мач по-малко.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.