Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Саша Илич: Мислим за Стара Загора, а не за титлата

0
Саша Илич
Снимка: lap.bg

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира победата с 2:1 над Пирин в последната приятелска среща от зимната подготовка. Сръбският специалист е на мнение, че „армейците“ са готови да подновят шампионата с нужното ниво, както го завършиха през есента. 

„Каквото е за нас, такова е и за другите отбори. Ще се пригодим към тези условия. Направихме добра подготовка от физическа гледна точка. Най-хубавото е, че нямаме нито един контузен футболист“, сподели Илич. 

„Най-важен за нас е следващият мач. В момента изобщо не мислим за титлата, а за мача в Стара Загора. Най-важното в момента е да сме като един отбор. Само по този начин можем да стигнем до победи и титлата.“

„Няколко пъти повтарях. Феновете са много важни за нас и с тяхна помощ можем да постигнем по-добри резултати“, добави Сале. 

ЦСКА Жираир Шагоян

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.