Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Уверен ЦСКА загря за пролетния дял с успех над Пирин

0
ЦСКА Жираир Шагоян
Снимка: ЦСКА

ЦСКА победи Пирин Благоевград с 2:1 в последния си приятелски мач преди подновяването на efbet Лига. Точни за „червените“ бяха Брадли де Нойер и Дюкенс Назон, а Владимир Медвед намали за гостите. 

Домакините на стадион „Българска армия“ започнаха уверено срещата и с изключение на една неточност в началото владееха изцяло инициативата. В 20-ата минута Юрген Матей засече опасно центрирана топка, но опитът му прелетя на сантиметри над вратата.

Капитана на ЦСКА имаше нов шанс девет минути по-късно, когато отново бе намерен с центриране в наказателното поле. Матей отново се извиси, но и този път не затрудни вратаря на „орлетата“.

В 36-ата минута Брадли де Нойер откри след добавка на париран изстрел. Първо Шопов нанесе техничен удар, който бе избит от вратаря, но топката се оказа право в краката на Брадли и той не сгреши от близо. 

До почивката Шагоян имаше отличен шанс, но се засуети и след това пасът в наказателното поле се оказа неточен. 

В 65-ата минута новото попълнение Тобиас Хайнц отлично намери Дюкенс Назон. Бизона напредна, финтира ювелирно защитник и технично прехвърли стража на Пирин.

Три минути по-късно Преслав Йорданов получи топката около точката на дузпата и шутира, но на сантиметри от целта. Все пак в 82-ата гостите намалиха. Красимир Станоев пусна хитър пас за Владимир Медвед, който беше точен с удар с левия крак.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.