50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Салернитана ще опита да задълбочи кризата в Ювентус

0
Ювентус
Снимка: Twitter

Салернитана приема закъсалия Ювентус в последния мач от 21-вия кръг на Серия А. Двубоят е от 21,45 часа тази вечер и в него домакините ще опитат да задълбочат кризата в именития си съперник.

Юве буквално се срина, след като му бяха отнети 15 точки от актива и изгуби от Монца с 0:2 у дома, като поражението го свали на 13-о място. Възпитаниците на Масимилиано Алегри вече са само на 9 точки от зоната на изпадащите, а Войчех Шчесни, Адриен Рабио, Анхел ди Мария, Мойс Кийн и компания едва ли са си представяли такова кошмарно развитие на сезона за тях.

Сега обаче „бианконерите“ трябва да покажат характер, воля и умения, за да излязят от сложната ситуация по най-бързия начин, ако не искат да прдължат да се спускат стремглаво към дъното. Всъщност Юве загатна, че зацикля още преди решението на съда да му наложи тази голяма санкция.

„Черно-белите“ са в серия от три поредни мача без победа в калчото, след като преди провала срещу Монца отнесоха звучен шамар в Неапол, губейки с 1:5 от Наполи, и завършиха 3:3 с Аталанта у дома. Така Юве е без пълен успех вече точно един месец.

Салернитана взе глътка въздух, след като в предния кръг спечели гостуването си на Лече и се откъсна със 7 точки пред първия изпадащ. Тимът е на 16-о място и се бори със зъби и нокти за оцеляването си, като при победа днес ще изпревари Ювентус с една точка в класирането.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.