50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Сабаленка разби Гоф на Индиън Уелс

0
Арина Сабаленка
Facebook: BNP Paribas Open

Шампионката от тазгодишното Открито първенство на Австралия – Арина Сабаленка се класира за полуфиналите на турнира за жени, който се провежда в Индиън Уелс, Калифорния, САЩ. 

В среща от четвъртфиналите втората поставена в основната схема победи, без особени проблеми, шестата в света и в схемата – Коко Гоф от САЩ с 6:4, 6:0 за час и 25 минути игра. 

Първият сет започна със спечелен сервис за Сабаленка и пробив, който шампионката от Australian Open съумя да задържи до края на сета.

Във втория представителката на Беларус без безкомпромисна, печелейки на 0 за едва 25 минути игра. Това беше пета среща между двете като Сабаленка има 2 победи срещу 3 за младата надежда на САЩ.

За място на финала Сабаленка ще спори с победителката от мача между седмата поставена Мария Сакари от Гърция или чехкинята Петра Квитова, която е 15-а в схемата.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Georgi K.
Коментирай

Няма коментари.