ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Родните джудоки не стигнаха до медалите в последния ден на Големия шлем в Израел

0
борис георгиев джудо
ijf.org

Българските джудисти не успяха да спечелят медали в последния състезателен ден на турнира от Големия шлем, който се провежда в Тел Авив. Надпреварата в бившата столица на Израел е част от официалния календар на Междунарондата джудо федерация и също така дава точки за Олимпийските игри в Париж догодина.

В събота на татамито излязоха последните двама родни представители – Ивайлов Иванов (90 кг) и Борис Георгиев (100 кг). Иванов, който в началото на годината спечели злато на Гран при турнира в Португалия, започна състезанието с победа над представителя на домакините Гуи Гуревич. Във втория кръг обаче, Иво загуби от грузинеца Бека Гвиниашвили.

Същата бе съдбата и на най-тежкият ни състезател. Борис Георгиев победи поляка Михаил Йозерджевски, но след това загуби от нидерландеца Майкъл Корел, като и двамата нямат шанс да бъдат изтеглени на репешаж.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.