Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Реал (Мадрид) показа уважение към Гарет Бейл

0
Гарет Бейл
Twitter

Реал (Мадрид) излезе с достойна позиция след новината за отказването на Гарет Бейл от футбола. Уелсецът е петкратен победител в Шампионска лига с „лос бланкос“.

„Признателност, адмирации и любов към една истинска легенда на клуба и световния футбол”, започва съобщението на Реал.

“Той беше част от един от най-успешните период в историята ни. Паметни бяха попаденията му във финала за Купата на краля през 2014 година, както и на финалите в Шампионската лига през 2014 и 2018 година.“

„На него винаги ще се гледа като на легенда на нашия клуб. Всичко най-хубаво на теб и семейството ти. Успех, Гарет”, се казва още в текста. 

На профила си в социалната медия Twitter от Реал събраха най-хубавите му голове с фланелката на испанския колос:


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.