Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Гарет Бейл се отказа от футбола!

0
Гарет Бейл
БТА

Уелската звезда Гарет Бейл обяви в Туитър, че приключва с футбола. 33-годишният футболист за последно бе част от американския Лос Анджелис ФК. Левичарят написа дълъг пост в социалната мрежа, в който споделя, че решението му е „дълго обмисляно“ и „внимателно преценено“.

Бейл беше най-скъпият футболист в света, когато се присъедини към Реал (Мадрид) от Тотнъм за сумата от 85 милиона паунда през 2013-а година. Той спечели Шампионската лига пет пъти с „лос бланкос“, а също и три пъти Ла Лига, веднъж Копа дел Рей, един път Суперкупа на Испания, още три пъти Суперкупата на Европа и толкова пъти Световното клубно първенство. С последния си отбор – Лос Анджелис, пък взе Купата на МЛС и Съпортърс Шийлд през 2022-а година.

„Искаме да благодарим на Гарет за всичко, което донесе на нашия клуб. Той пристигна тук с цел да спечели шампионата с ЛА и както го е правил навсякъде другаде в кариерата си – той успя. Беше чест един от най-талантливите, динамични и вълнуващи играчи на своето поколение да завърши кариерата си с титла за ЛАФК и желаем на Гарет, съпругата му Ема и семейството им само най-доброто в бъдещите им начинания“, каза съпрезидентът и генерален мениджър на клуба Джон Торингтън.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.