ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Сингъл залози и Bet Builder прогнозите взимат превес в равносметката за Март 2024

0
Nostrabet прогнози - равносметка за Март 2024
Равносметка от футболните прогнози на Нострабет през март 2024

Третият месец за 2024-а година също вече е зад гърба ни, така че е време отново да погледнем към постиженията на нашите типстъри през този период. Изминалите 31 дена бяха доста разнообразни, с пауза за националните тимове и седмици с европейски мачове. Тези обстоятелства определено усложниха в дадени моменти избора на прогнози, а и доведоха до някои грешки.

Равносметка Прогнози Март 2024
⚡ Твърд мач за деня25 познати от общо 31
🔥 Залог на деня21 познати от общо 30
✅ Bet Builder15 познати от общо 31
🏆 Права колонка9 познати от общо 31

Започваме с успеваемостта при твърдите залози, където може да се похвалим с 25 познати прогнози от 31 дадени през месеца. С много малки изключения нямахме особени затруднения в тази категория.

На следващо място са залозите на деня, където в зеления сектор попаднаха 21 от 30 възможни изстрела. Казваме 30, защото в един от дните избраната от нас среща за прогноза на деня беше отменена. По време на първите дни от паузата за националните тимове имахме някои колебания тук, така че затова и успеваемостта е паднала една идея.

Преминаваме към Bet Builder секцията. При 15/31 познати Билдера през месеца спокойно може да се каже, че сте щели да бъдете на печалба, имайки предвид, че средният коефициент беше около 2.50 и нагоре. Трябва да подчертаем, че и при 2-3 от дневните предложения само по 1 корнер не достигна за пълен успех, така че и лошият късмет предотврати още по-сериозни постижения.

Завършваме с правите колонки, където точността безспорно беше най-ниска – 9/31. Отново в много случаи по един мач проваляше всичко, а по време на паузата за националните тимове в някои дни ситуацията беше наистина сложна. Разбира се, с оглед на средния коефициент на всяка колонка от над около 3.30, спокойно може да се каже, че дори и при тази бройка колонки не бихте претърпели сериозни финансови загуби.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Емануил Тодоров
Емануил ТодоровЕмануил има зад гърба си повече от 5 години опит като спортен журналист и анализатор на футболни мачове. Той се специализира в даването на футболни прогнози за мачовете от водещите първенства в Европа и България.
Коментирай

Няма коментари.