ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Как се представиха типстърите на Nostrabet с прогнозите си през Февруари 2024?

0
Nostrabet Прогнози: Равносметка за Февруари 2024
Nostrabet Прогнози: Равносметка за Февруари 2024

Вторият месец от 2024-а година вече също е зад гърба ни, като във футболно отношение изминалите 29 дена ни приближиха още малко до края на сезон 2023/2024. Вече сме във финалния стадий на кампанията, което означава, че вече и характерът на мачовете се променя, така че и нашите прогнози ще трябва да се адаптират към промените.

Както и в края на месец януари, така и сега сме подготвили разбивка на успеваемостта ни по отношение на 4-те основни типа прогнози, които даваме. Става дума за прави колонки, твърди залози, залози на деня и Bet Builder за деня.

Равносметка Прогнози Февруари 2024
⚡ Твърд мач за деня21 познати от общо 29
🔥 Залог на деня14 познати от общо 28
✅ Bet Builder12 познати от общо 29
🏆 Права колонка6 познати от общо 29

Ще започнем с твърдите залози, които се оказаха най-сполучливи за нас през този месец, след като хванахме 21 прогнози от възможни 29, а в последните дни се получиха някои изненади, които ни лишиха дори от по-висока успеваемост.

На следващо място ще обърнем внимание на залозите на деня. Там не останахме докрай доволни, след като успяхме да се поздравим само с 14 правилни прогнози от 28 възможни (един дуел беше отменен, съответно и общия брой прогнози пада с едно). Отново в края на месеца някои изненадващи събития ни хванаха неподготвени и бройката на грешките се увеличи, за сметка на точните залози.

Преминаваме и към Бет Билдер секцията, където останахме с 12 познати предложения от 29 възможни. Тук ще подчертаем, че в още два случая сте могли да кешаутнете на отлична печалба в даден момент от развоя на срещите, дори и в крайна сметка нещо малко да ни раздели от успеха. Имаше и още няколко Билдера, които бяха цялостно добре подбрани, но няколко корнера или картона в повече или по-малко се оказаха фатални.

На последно място хвърляме поглед и към правите колонки. През февруари тук се справихме най-слабо, след като хванахме 6 колонки от 29 възможни. Тук ще направим две забележки. Първата е наличието на още 3 колонки през месеца, които вървяха отлично и потенциалният ви кешаут в дадени моменти е достигнал до над 90% от възможното. За пореден път в такива ситуации апелираме да следите развоя на своите залагания и да използвате кешаута, за да не съжалявате накрая.

Втората забележка е свързана с достатъчно високия коефициент на нашите колонки, който средно е около 3.50, а често достига и до 4 или 5. При това положение, дори и при по-ниска цялостна успеваемост, в края на месеца най-малкото няма да сте на загуба. Надяваме се, че март месец ще бъде по-успешен за нас, за да може и вашите приходи да се увеличат след този период.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Емануил Тодоров
Емануил ТодоровЕмануил има зад гърба си повече от 5 години опит като спортен журналист и анализатор на футболни мачове. Той се специализира в даването на футболни прогнози за мачовете от водещите първенства в Европа и България.
Коментирай

Няма коментари.