ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Пълен стадион за България – Черна гора, 10 хиляди ще викат за „лъвовете“

0
Кирил Десподов
Кадър: БНТ 3

Националният отбор по футбол ще има привилегията да играе пред пълен стадион в първия си мач от квалификациите за Евро 2024.

„Лъвовете“ излизат тази вечер срещу Черна гора от 19 часа, а три часа преди началото от БФС съобщиха, че билетите са свършили.

„Информираме Ви, че всички билети за днешния квалификационен двубой за Евро 2024 между България и Черна гора на ст. „Лудогорец Арена“ в Разград вече са изчерпани“, написаха от БФС.

„Хювефарма Арена“ в Разград е с капацитет от около 11 хиляди места, като около 10 хиляди се очаква да викат за отбора на Младен Кръстаич.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.